Articles by: Gentiana Morina

Prodhuesit e qumështit: Shteti nuk po na mbështet, kompanitë private po na zhvasin

Prodhuesit e qumështit: Shteti nuk po na mbështet, kompanitë private po na zhvasin

August 26, 2015

Economy, Global Girl Media:

Milazim Jonuzi, fermer nga komuna e Vushtrisë, ka një fermë, ku mban 44 krerë lopë, prej të cilave siguron sasi të mëdha të qumështit. Me… Read More ›

Shqipëria e interesuar për erëzën më të shtrenjtë në botë, shafranin e Kosovës

Shqipëria e interesuar për erëzën më të shtrenjtë në botë, shafranin e Kosovës

August 26, 2015

Economy, Global Girl Media, Health:

Shafrani, që njihet si erëza më e shtrenjtë në botë, kultivohet prej vitesh edhe në Kosovë. Ngjyra e kuqe, aroma e këndshme dhe shija djegëse… Read More ›

Qytetarët ende të frikësuar, nuk konsumojnë ujin e çezmës

Qytetarët ende të frikësuar, nuk konsumojnë ujin e çezmës

July 14, 2015

Global Girl Media, Health:

Edhe pas njoftimit të Institutit Kombëtar për Shëndetin Publik, se uji në liqenin e Badocit nuk është i helmuar, qytetarët e Prishtinës, ende hezitojnë të… Read More ›

“Në pritje”, ekspozita e Agron Salihut, në Vjenë

“Në pritje”, ekspozita e Agron Salihut, në Vjenë

July 14, 2015

Culture, Global Girl Media:

Nëse gjendeni apo planifikoni të shkoni këto ditë në Vjenë, në galerinë “Kunstraum Wien Mitte”,  keni mundësi të vizitoni ekspozitën e piktorit nga Tetova, Agron… Read More ›