Articles by: Nita Ismaili

Personat me aftësi të kufizuara apel shtetit: Votoni projektligjin për të drejtat tona

Personat me aftësi të kufizuara apel shtetit: Votoni projektligjin për të drejtat tona

September 19, 2015

Global Girl Media, Stories:

Mungesa e mbështetjes shtetërore, e drejta e edukimit dhe infrastruktura janë disa ndër problemet kryesore, me të cilat përballen personat me aftësi të kufizuara në… Read More ›

Aktorët e Teatrit të Gjilanit me muaj pa rroga dhe pa kontrata pune

Aktorët e Teatrit të Gjilanit me muaj pa rroga dhe pa kontrata pune

September 19, 2015

Global Girl Media, Stories:

Prej dhjetorit të vitit 2014 aktorët dhe stafi teknik i teatrit të Gjilanit nuk janë paguar për shfaqjet e vëna në këtë skenë. Për këtë… Read More ›