Articles by: Zana Smajli

Dy medalje të arta për kosovarët në Kupën Botërore të Karatesë

Dy medalje të arta për kosovarët në Kupën Botërore të Karatesë

July 7, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Orges Arifi në konkurencën e seniorëve të rinjë dhe Alma Loku në kategorinë  e fëmijëve shkëlqyen në Umag te Kroacisë. Perfaqësuesi i KK Ippon Prishtinë… Read More ›

Aktualisht dy njësitë e termocentralit “Kosova B” janë jashtë prodhimit

Aktualisht dy njësitë e termocentralit “Kosova B” janë jashtë prodhimit

July 4, 2016

Design Thinking, Vajzat ngrisin zërin:

Blloku i parë i termocentralit “Kosova B” është ndalur së prodhuari nga mesnata ndërmjet të dielës dhe të hënës. Kjo është ndalje e paplanifikuar dhe… Read More ›

Të hënën nis Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës me rreth 350 pjesëmarrës

Të hënën nis Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës me rreth 350 pjesëmarrës

July 4, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Rreth 350 studentë, vendorë e ndërkombëtarë, nga vende të ndryshme të botës, nga data 4 korrik deri më 15 korrik 2016, do të jenë pjesëmarrës… Read More ›

Muzeu i Pejës, objekti që ruan dhe ekspozon mbi 120 eksponate

Muzeu i Pejës, objekti që ruan dhe ekspozon mbi 120 eksponate

July 4, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Muzeu i Pejës paraqet një thesar të pasur me gjurmë lashtësie  jo vetëm nga rajoni i Pejës por edhe më gjerë dhe ai tërheqë shumë… Read More ›