Education

The 10th Generation of Miami University Students Have Arrived in Kosovo

The 10th Generation of Miami University Students Have Arrived in Kosovo

June 14, 2017

Education, Latest News, Uncategorized:

The Miami University Study Abroad program is entering its 10th year at KosovaLive. The program, which began in 2007, allows Miami University students to “to… Read More ›

Punëtori Mendimi Dizejnues

Punëtori Mendimi Dizejnues

August 11, 2016

Education, Latest News:

Çfarë është Mendimi Dizejnues? Mendimi Dizejnues, definuar nga themeluesi i Institutit të Dizajnit Hasso Plattner në d.school në Stanford, është metedologji e përmbushjes së nevojave… Read More ›

Aktualisht dy njësitë e termocentralit “Kosova B” janë jashtë prodhimit

Aktualisht dy njësitë e termocentralit “Kosova B” janë jashtë prodhimit

July 4, 2016

Design Thinking, Vajzat ngrisin zërin:

Blloku i parë i termocentralit “Kosova B” është ndalur së prodhuari nga mesnata ndërmjet të dielës dhe të hënës. Kjo është ndalje e paplanifikuar dhe… Read More ›

Punëtori: Design Thinking (Mendimi Dizejnues)

Punëtori: Design Thinking (Mendimi Dizejnues)

June 21, 2016

Design Thinking:

Çfarë ështe Mendimi Dizejnues? Mendimi Dizejnues, definuar nga themeluesi i Institutit të Dizajnit Hasso Plattner në d.school në Stanford, është metedologji e përmbushjes së nevojave… Read More ›