Investigative Reporting

Kthimi i serbëve në Kosovë mes mitit dhe realitetit

Kthimi i serbëve në Kosovë mes mitit dhe realitetit

October 9, 2015

Investigative Reporting:

Të kthyerit serbë flasin për Njuzuik rreth asaj se si duket sot jeta e popullit serb në Kosovë dhe çfarë është dashur të bëjnë për… Read More ›

Te pagjeturit (VIDEO)

October 8, 2015

Investigative Reporting:

Kjo storje është realizuar në kuadër të projektit Kosovo Serbia: LIVE të cilin e financon Bashkimi Evropian në kuadër të Mbështetjes Shoqërisë Civile 2013. Përmbajtja… Read More ›

Të eliminohen barrierat tregtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

Të eliminohen barrierat tregtare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

September 30, 2015

Investigative Reporting:

Bizneset kosovare dhe serbe po sfidohen nga barriera të ndryshme tregtare, por mbizotëron bindja se me një bashkëpunim të mirëfilltë ndërmjet dy vendeve ato do… Read More ›

Migrimi vazhdon (VIDEO)

Migrimi vazhdon (VIDEO)

September 21, 2015

Investigative Reporting:

Vazhdojnë kalimet e refugjatëve në Preshevë nga ana e Maqedonisë. Aktualisht, rreth 1 mijë persona në ditë hyjnë në komunën e banuar me shqiptarë. Të… Read More ›