Latest News

Votuesit e ri për një ardhme më të mirë

Votuesit e ri për një ardhme më të mirë

December 1, 2017

Latest News:

Organizata mediale KosovaLive para zgjedhjeve lokale të fund tetorit 2017 ka mbajtur tetë punëtori “Votuesit e ri për një të ardhme më të mirë” me të rinjtë… Read More ›

Projekti #SUPROMEDIA – Mbështetje mediave dhe lirisë së shprehjes në Ballkanin Perëndimor

Projekti #SUPROMEDIA – Mbështetje mediave dhe lirisë së shprehjes në Ballkanin Perëndimor

December 1, 2017

Latest News:

Qendra Mediale Beta (MBC), në partneritet me #BetaPress (Beograd), #KosovaLive (Prishtinë),#TelevizijaTelma (Shkup) dhe blogeri Slobodan Vasković (Banja Luka) fillon projektin SUPRO MEDIA. Produksioni i projektit e ka një faqe… Read More ›

Call for entries for all girls professional bureau at KosovaLive now open!

Call for entries for all girls professional bureau at KosovaLive now open!

July 20, 2017

Latest News:

Applications are now open for “GIRL BE HEARD”, a digital journalism, leadership, and production program at KosovaLive in partnership with Global Girl Media. Young women… Read More ›

Growth of the all girls bureau, GlobalGirl Media Kosova at KosovaLive

Growth of the all girls bureau, GlobalGirl Media Kosova at KosovaLive

June 20, 2017

Latest News:

– 50 + trained members and interns – Winner of 7+ local and international awards and honors – 89% of members have voted in the… Read More ›