Round Tables

Tryeza:”Pajtimi nga perspektiva e rinisë”

Tryeza:”Pajtimi nga perspektiva e rinisë”

December 7, 2015

Round Tables:

Sot me 5 nëntor, prej orës 11:00, në zyret e KosovaLive në Prishtinë u mbajt tryeza e rrumbullakët me tematikën “Pajtimi nga perspektiva e rinisë”.… Read More ›

Tryeza: EKONOMIA- rruga e paqes dhe e mirëqenies

Tryeza: EKONOMIA- rruga e paqes dhe e mirëqenies

December 7, 2015

Round Tables:

Sot me 29 Shtator, në orën 12:00, në zyret e KosovaLive në Prishtinë u mbajt tryeza e rrumbullakët me tematikën “EKONOMIA- rruga e paqes dhe… Read More ›