Uncategorized

Jehona Shqipëtare edhe në TedxPlaceDesNations

Jehona Shqipëtare edhe në TedxPlaceDesNations

December 12, 2014

Culture, Latest News, Uncategorized:

Që nga momenti kur zbrita nga tramvaji me numër 15, Pallati i Kombeve te Bashkuara në Gjenevë jepte një pamje piktoreske, mahnitëse dhe të linte… Read More ›

Media as a Means for Dialogue

Media as a Means for Dialogue

November 3, 2014

Culture, Education, Latest News, Uncategorized:

In the years following the Kosovo conflict in 1999 and even following the April 2013 dialogue agreement, reporting by Kosovar media about Serbia, and vice-versa,… Read More ›

TedxPrishtina & KosovaLive Organize Blogging Workshop for Poverty Alleviation

TedxPrishtina & KosovaLive Organize Blogging Workshop for Poverty Alleviation

October 5, 2014

Culture, Education, Latest News, Uncategorized:

TEDxPrishtina in partnership with KosovaLive360 is organizing a blogging workshop for journalists, bloggers and writers, to address the issue of poverty alleviation. The idea is… Read More ›