Vajzat ngrisin zërin

Spitali rajonal i Vushtrrisë, pas renovimit, me infrastrukturën më të bukur në Ballkan

Spitali rajonal i Vushtrrisë, pas renovimit, me infrastrukturën më të bukur në Ballkan

July 13, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Rreth 6 milionë euro nga Fondi mbretëror i Emirateve te Bashkuara Arabe janë investuar për renovimin e Spitalit rajonal të Vushtrrisë “Khalifa Found”, i cili… Read More ›

Kuvendi i të Rinjve të Deçanit ka krijuar një imazh për seriozitet në punë

Kuvendi i të Rinjve të Deçanit ka krijuar një imazh për seriozitet në punë

July 13, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Kuvendi i të Rinjve të Deçanit ka përmbyllur njëvjetorin e themelimit dhe funksionimit të tij me një bilanc të kënaqshëm aktivitetesh përballë sfidave të shumta… Read More ›

Edhe gratë në moshë përfundojnë studimet, Elfete Mehaj thyen tabunë

Edhe gratë në moshë përfundojnë studimet, Elfete Mehaj thyen tabunë

July 13, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Elfete Mehaj, banore e fshatit Gurrakoc të Komunës së Istogut, këtë qershor ka përfunduar për herë të parë studimet Bachelor në Kolegjin AAB në moshën… Read More ›

‘’Life Fitness Peja’’, me 300 klientë

‘’Life Fitness Peja’’, me 300 klientë

July 13, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

‘’Life Fitness Peja’’ një ndër palestrat me hapësirën më të madhe në vend, është hapur me 1 nëntor të vitit që lamë pas. Përveç palestrës… Read More ›