Student Stories

“Jakova Bikes”, një projekt ekologjik në Gjakovë

“Jakova Bikes”, një projekt ekologjik në Gjakovë

April 14, 2016

Latest News, latestnews, Vajzat ngrisin zërin:

Duke qenë se mjetet automobilistike të trafikut rrugor përbëjnë disa nga shkaktarët më të mëdhenj të ndotjes së ajrit, rinia gjakovare ka sjellë një ide… Read More ›

American Corner si promovues i vullnetarizmit

American Corner si promovues i vullnetarizmit

October 7, 2015

Education, Global Girl Media, Stories:

Vullnetarizmi është një dukuri e cila ka filluar të shfaqet e të marrë kahje edhe në mesin e të rinjve kosovarë. Me gjithë vendet e… Read More ›

Tarifa për Rrugën e Kombit nuk është mirëpritur gjithaq nga kosovarët

Tarifa për Rrugën e Kombit nuk është mirëpritur gjithaq nga kosovarët

September 19, 2015

Global Girl Media, Stories:

Vendosja e tarifës prej 5 eurosh për shfrytëzimin e Rrugës së Kombit, pas 15 tetorit të këtij viti ka ngjallur pakënaqësi tek qytetarët e Kosovës.… Read More ›

Dyshime për cilësinë dhe sasinë e naftës në Kosovë

Dyshime për cilësinë dhe sasinë e naftës në Kosovë

September 19, 2015

Global Girl Media:

Pas ankesave të shumta të konsumatorëve për cilësinë e derivateve të naftës Inspektoriati i Tregut dhe Agjencia e Metrologjisë së Kosovës, të cilat veprojnë në… Read More ›

Shqipëria e interesuar për erëzën më të shtrenjtë në botë, shafranin e Kosovës

Shqipëria e interesuar për erëzën më të shtrenjtë në botë, shafranin e Kosovës

July 8, 2015

Economy, Global Girl Media, Stories:

Shafrani, që njihet si erëza më e shtrenjtë në botë, kultivohet prej vitesh edhe në Kosovë. Ngjyra e kuqe, aroma e këndshme dhe shija djegëse… Read More ›