Vajzat ngrisin zërin

Një monument i trashëgimisë i lënë në harresë nga institucionet

Një monument i trashëgimisë i lënë në harresë nga institucionet

July 13, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Kulla e Aliajve është një nga kullat më të vjetra në Kosovë dhe evidencohet si një nga monumentet që ka mbrojtje nga Ministria e Kulturës.… Read More ›

Qentë endacakë rrezikojnë qytetarët e Vushtrrisë

Qentë endacakë rrezikojnë qytetarët e Vushtrrisë

July 13, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Me fillimin e sezonit të verës dhe rritjen e temperaturave duket se është rritur edhe numri i qenve endacakë nëpër rrugët e Vushtrrisë. Ky fakt… Read More ›

Femrat deçanase kryejnë fakultetet për të punuar në markete

Femrat deçanase kryejnë fakultetet për të punuar në markete

July 13, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Në vitet e fundit është rritur numri i studenteve nga Deçani, të cilat përfundojnë studimet dhe ato që kanë “fat” fillojnë të punojnë në marketet… Read More ›

Sheshi i Vushtrrisë mbledh qytetarët për faljen e namazit të Bajramit

Sheshi i Vushtrrisë mbledh qytetarët për faljen e namazit të Bajramit

July 13, 2016

Vajzat ngrisin zërin:

Kësaj here për herë të parë në qytetin antik të Vushtrrisë u rikthye tradita që pak njerëz e mbajnë mend, zhvillimi i ceremonisë së faljes… Read More ›