Breaking News:

Latest News

Një votë pa informatë rreth kandidatëve, programeve…

Një votë pa informatë rreth kandidatëve, programeve…

January 19, 2018

Latest News:

Organizata mediale KosovaLive para zgjedhjeve lokale të fund tetorit 2017 ka mbajtur tetë punëtori “Votuesit e ri për një të ardhme më të mirë” me të… Read More ›

Shpresa se vota mund të sjellë një qytet më të pastër dhe turizmin

Shpresa se vota mund të sjellë një qytet më të pastër dhe turizmin

January 14, 2018

Latest News:

Organizata mediale KosovaLive para zgjedhjeve lokale të fund tetorit 2017 ka mbajtur tetë punëtori “Votuesit e ri për një të ardhme më të mirë” me të… Read More ›

Të rinjtë gjilanas: Çdo votë mund të sjell ndryshime!

Të rinjtë gjilanas: Çdo votë mund të sjell ndryshime!

January 12, 2018

Latest News, Uncategorized:

Organizata mediale KosovaLive para zgjedhjeve lokale të fund tetorit 2017 ka mbajtur tetë punëtori “Votuesit e ri për një të ardhme më të mirë” me të… Read More ›