Rikujtim për kontrollim të fakteve

Rikujtim për kontrollim të fakteve

KosovaLive ka përgatitur një mjet të thjeshtë për të ndihmuar redaksitë që të përballen me dezinformatat. Është një mjet hap pas hapi, i zhvilluar si rezultat i trajnimeve dhe seminareve me gazetarë në të gjithë rajonin, i krijuar për të ofruar udhëzime praktike në...
Trashëgimia e gruas, ende nën sundimin e zakonit

Trashëgimia e gruas, ende nën sundimin e zakonit

H.K, 54-vjeçare nga Prizreni thotë se ndarja e barabartë e pasurisë së familjes mes saj dhe  vëllezërve nuk është diskutuar asnjëherë në familjen e saj. Duke pasur edhe dy vëllezër tjerë, ajo si vajza e vetme e prindërve, nuk ka qenë, madje as kandidate për të...