Build Skills with our trainings

Sign up now!

Dumoshi: Kënga e Armendit është pjesë fondamentale e rinisë, gëzimit, humbjes dhe dashurisë

Mar 1, 2021

Ministrja e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi ka falënderuar këngetarin, teks shkruesin e mirënjohur kosovar, Armend Rexhepagiqin për koncertin e ditës së diel në ekranin televiziv e titulluar ‘Edhe një herë’.

Kënga e Armendit është pjesë fondamentale e rinisë, kohës, gëzimit, humbjes dhe dashurisë dhe se nga ekrani televiziv ishim në frekuencë me ty, do kalosh nga brezi në brez dhe si “mysafir i paftuar” do të zbulojë bota se kush je, ka thënë Dumoshi në postimin e saj në Facebook.

“Armend, EDHE NJË HERË është titulli por shumë herë do t’a kuptosh mrekullinë që na ringrite në këmbë “faleminderit” qindra herë.

Kënga juaj është pjesë fondamentale e rinisë, kohës, gëzimit, humbjës dhe dashurisë.

Zëri yt thumbon tek kapitulli më i gjatë mbijetesës dhe mirënjohjes.

Miku im Armend,

Nga ekrani televiziv ishim në frekuencë me ty, do kalosh nga brezi në brez dhe si “mysafir i paftuar” do të zbuloj bota se kush je.

 

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM