Build Skills with our trainings

Sign up now!

Presidentja Osmani: Secili shtet që beson në vlera, do ta përkrahë anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës

Maj 12, 2022

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani pas aplikimit të Kosovës në organizatën ndërkombëtare Këshilli i Evropës ka thënë se demokracia, të drejtat e njeriut, sundimi i ligjit, vlerat mbi të cilat bazohet Këshilli i Evropës, e Kosova është mishërim i këtyre vlerave.

Presidentja Osmani në postimin e saj në Facebook ka thënë se secili shtet që vërtetë beson dhe punon për këto vlera, do ta përkrahë anëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë.

 

 

Kosova është mishërim i këtyre vlerave.

 

Demokraci, të drejta të njeriut, sundimi i ligjit, këto janë tri vlerat mbi të cilat bazohet Këshilli i Evropës.

 

Kosova është mishërim i këtyre vlerave.

 

Prandaj secili shtet që vërtetë beson dhe punon për këto vlera, do ta përkrahë anëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë.

 

 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM