Punë dhe praktikë

Ne jemi gjithmonë në kërkim të individëve të pasionuar, të përkushtuar dhe të vendosur për t’u bashkuar me ekipin tonë.A je të interesuar?

Ju lutemi dërgoni CV / Resume, Letrën Motivuese, Tre letra të rekomandimit dhe formularin e aplikimit online në formatin pdf në social@kosovalive.org. Për shkak të numrit të lartë të aplikacioneve që marrim, nuk jemi në gjendje të japim përgjigje individual.

http://bit.ly/1iw