Është mbajtur trajnimi i tretë në kuadër të programit “Internship & Mentorship” në KosovaLive. Në trajnimin që është mbajtur për dy ditë me radhë, pjesëmarrësit patën rastin të mësojnë për trendet e mediave sociale në Kosovë, për gjetjen e përmbajtjes cilësore në internet dhe shfrytëzimin e platformave të ndryshme të mediave sociale për rritjen e audiencës në storiet që i kanë prodhuar.

Ky program mbështetet nga Foreign Common Wealth Office (FCO), Albany Associates, dhe Media Centar Sarajevo.

Për më shumë foto nga kjo ditë, KLIKO KËTU!