Stories

Mësimdhënësit shqiptarë festojnë 7 Marsin

Mësimdhënësit shqiptarë festojnë 7 Marsin

March 7, 2016

Global Girl Media, Stories:

Sot, në të gjitha trevat shqiptare festohet 7 Marsi – Dita e Mësuesit. Në po këtë datë të vitit 1887 u hap mësonjëtorja e parë… Read More ›

Blerjet online gjithnjë në rritje

Blerjet online gjithnjë në rritje

March 4, 2016

Global Girl Media, Stories:

Janë bërë 3 vjet që kur Jeton Pllana nga Prishtina, pret produktet e porositura online, në adresën e tij. “Blerjet online janë mundësi shumë e… Read More ›

“EdGuard” prezanton projektin “Kuptimi dhe Qëndrimi i të Rinjve ndaj Qytetarisë”

“EdGuard” prezanton projektin “Kuptimi dhe Qëndrimi i të Rinjve ndaj Qytetarisë”

March 3, 2016

Global Girl Media, Stories:

Të premten në orën 10:00, Instituti për Studime në Edukim, EdGuard, do të prezantojë raportin e projektit hulumtues “Kuptimi dhe Qëndrimi i të Rinjve ndaj… Read More ›

Mbi Cyanistët dhe shallin

Mbi Cyanistët dhe shallin

March 3, 2016

Global Girl Media, Stories:

Mjafton të dëgjosh diskutimet dhe mendimet e ndryshme për një video të thjeshtë që do të publikohet në eventin e ardhshëm të Cyano-s, për ta… Read More ›