Ndërtoni aftësi me trajnimet tona

Regjistrohu tani!

Adresa

KosovaLive
Pallati i Shtypit
Media Aneksi II
Prishtina, Kosova 10 000

Email

info[at]kosovalive.org
kosovalive.social[at]gmail.com

Telefoni

+383 38 248 276
+383 38 248 277
+383 49 55 88 11
+383 44 73 00 00

KIMDE HUB

Ne jemi të vendosur në kompleksin medial në qendër të Prishtinës. Cka dikur ishte gazeta e parë në gjuhën shqipe, Rilindja, tash është ndërtesë e qeverisë dhe ne jemi menjëherë pranë saj. Dhoma e konferencës sonë tavan-lartë, mund të akomodojë 60 persona ulur dhe është një hapësirë e këndshme për mbajtjen e debateve, konferencave, shfaqjeve, dhe mbledhjeve për shoqërinë civile. Dhoma e konferencave është gjithashtu atraktive për ekspozita të artit. Momentalisht kemi një ekspozitë të artit nga artistë vendor. Na kontaktoni për informata të tjera.