Ndërtoni aftësi me trajnimet tona

Regjistrohu tani!

320 raste me COVID-19 gjithsej 56.732, shëruar 49.982, vdekur 1.426

320 raste me COVID-19 gjithsej 56.732, shëruar 49.982, vdekur 1.426

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.683 mostra të marra nga ShSKUK dhe gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren, prej të cilëve rezultojnë 320 raste pozitive.

Shukri Buja dënohet me një vit burgim

Shukri Buja dënohet me një vit burgim

I akuzuari Shukri Buja është gjetur fajtor vetëm për një vepër penale të Keqpërdorimit të detyrës zyrtare nga neni 422 par. 1 i Kodit Penal të Republikës së Kosovës(KPRK), pika.1.4 e aktgjykimit

294 raste me COVID-19 gjithsej 56.412, shëruar 49.713, vdekur 1.420

294 raste me COVID-19 gjithsej 56.412, shëruar 49.713, vdekur 1.420

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.729 mostra të marra nga ShSKUK dhe gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren, prej të cilëve rezultojnë 294 raste pozitive.

320 raste me COVID-19 gjithsej 56.732, shëruar 49.982, vdekur 1.426

320 raste me COVID-19 gjithsej 56.732, shëruar 49.982, vdekur 1.426

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 1.683 mostra të marra nga ShSKUK dhe gjurmimi i kontakteve të rasteve në terren, prej të cilëve rezultojnë 320 raste pozitive.

Shukri Buja dënohet me një vit burgim

Shukri Buja dënohet me një vit burgim

I akuzuari Shukri Buja është gjetur fajtor vetëm për një vepër penale të Keqpërdorimit të detyrës zyrtare nga neni 422 par. 1 i Kodit Penal të Republikës së Kosovës(KPRK), pika.1.4 e aktgjykimit

VIDEO

THELLESISHT