Media si mjet barazie:

Përmes programeve inovative për rritjen e barazisë sociale, ekonomike dhe gjinore, KosovaLive përmireson jetrat e mijëra personave anembanë vendit. Byroja edukativo-profesionale e vajzave, fituese e shumë çmimeve vendore dhe ndërkombëtare, GlobalGirl Media, fokusohet ne fuqizimin e grave përmes programeve mediale, që përmirësojnë pjesëmarrjen publike
dhe ekonomike të grave.

Partneritetet me organizata e media të udhëhequra nga gratë anembanë botës, i mundësojnë KosovaLive-it ngritjen e zërit të vajzave dhe grave në diskursin global, duke rritur vëmendjen për çështjet më të rëndësishme për rritjen e barazisë anembanë botës.

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme. Annea Hapciu, këshilltare për inovacion...

“WOMAIR” – Thirrje për aplikim

“WOMAIR” – Thirrje për aplikim

Thirrje për Aplikim për punëtorinë “Womair”: Vajzat dhe Gratë Luftojnë Ndotjen e Ajrit (Apliko këtu: https://forms.gle/vYqcvbCkevknqpwp7)

GlobalGirl Media Kosova në Konferencën e Bankës Botërore

GlobalGirl Media Kosova në Konferencën e Bankës Botërore

Në Konferencën e Bankës Botërore në Kosovë për punësimin e të rinjve, Liridona Berisha, foli për sukseset e Byrosë Edukative GlobalGirl Media Kosova, tregoi më shumë për mundësitë për praktikë, të cilat ofrohen nga kjo byro, shkathtësitë dhe përvojën e fituar në kuadër të saj, sukseset dhe punën e përgjithshme të byrosë.

Femsamble – Mendimi Dizajnues (Dita e parë)

Në kuadër të projektit Femsamble, KosovaLive është duke trajnuar dhe përgatitur asambleistet dhe asambleistet perspektive me aftësi për zgjidhjen e problemeve ne mënyrë kreative përmes metodologjise së Mendimit Dizejnues (Design Thinking).

Ngjarja Rrjetëzuese – Femsamble

Të mërkurën, më 20 shkurt, në KosovaLive u mbajt ngjarja rrjetëzuese mes gazetarëve dhe asambleisteve, në kuadër të projektit Femsamble.

Eko-Vajzat Tregimtare

“Përkundër investimeve të mëdha në Kosovë, degradimi ambiental dhe infrastrukturorë në shumë vende është ende problem për fëmijët që udhëtojnë për në shkollë apo të rinjve për në punë.”

Online Reach

Tens of Millions

Online Readership and Viewership

1,000,000+

Online Reach

Tens of Millions

Online Readership and Viewership

1,000,000+

Online Reach

Tens of Millions

Online Readership and Viewership

1,000,000+

udhëzues

Udhëzues për Qasje në Dokumente Publike

Mekanizmat për mbrojtjen e gazetarëve nga dhuna online