Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Internship & Mentorship Program” trajnim – dita II

Tet 17, 2017

U mbajt dita e parë e trajnimit për programin “Internship & Mentorship” në KosovaLive. 

Aplikantët e përzgjedhur sot ndoqën trajnimin mbi lajmet e rreme, si dhe për shkrim të artikujve. 

Në ditët në vijim këta të rinj do të trajnohen për teknikat e xhirimit dhe video-editimit. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI