Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Internship & Mentorship Program” trajnimi III

Dhj 27, 2017

Është mbajtur trajnimi i tretë në kuadër të programit “Internship & Mentorship” në KosovaLive. Në trajnimin që është mbajtur për dy ditë me radhë, pjesëmarrësit patën rastin të mësojnë për trendet e mediave sociale në Kosovë, për gjetjen e përmbajtjes cilësore në internet dhe shfrytëzimin e platformave të ndryshme të mediave sociale për rritjen e audiencës në storiet që i kanë prodhuar.

Ky program mbështetet nga Foreign Common Wealth Office (FCO), Albany Associates, dhe Media Centar Sarajevo.

Për më shumë foto nga kjo ditë, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

“C*kli m*nstrual”

“C*kli m*nstrual”

Aq shumë eufemizma. “Të kuqet”, “ato”, “tezet”. Më lehtë të vjen kur i mbështjellë pecetat higjienike me qese rrugës...

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI