Build Skills with our trainings

Sign up now!

Mbahet konferenca “18-Vjeçarët vendosin për të ardhmen”

Mar 1, 2018

Me 21 shkurt u mbajt konferenca “18-Vjeçarët vendosin për të ardhmen”

Konferenca filloi me një panel diskutimi, në të cilin morën pjesë Albesa Aliudhe Brikena M. Avdyli. Paneli diskutues u moderua nga Annea Hapciu. Në këtë panel u diskutuan arsyet e votimit, si te edukohen votuesit si dhe dallimet në mes të zgjedhjeve të kaluara.

Pastaj, u prezantuan të gjeturat e projektit “First Time Voters”, gjatë të cilit në 8 komuna u mbajtën punëtori me të rinjtë të cilët votonin për herë të parë.

Pas prezantimit, u mbajt një panel diskutimi me dy pjesëmarrës të punëtorisë, Bardh F. Ajeti dhe Leart Jusufi.

Konferenca vazhdoi me aktivitete interaktive me pjesëmarrësit.

Për të ftuarit pati edhe një koktej rasti.

Për më shumë foto nga kjo ditë, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI