Build Skills with our trainings

Sign up now!

Femsamble – Mendimi dizajnues (Dita e dytë)

Mar 18, 2019

Asambleistet dhe asambleiste perspektive nga e gjithë Kosova punuan në identifikimin e problemeve që parandalojnë inkuadrimin e grave dhe vajzave në diskursin publik.

Tetë grupe gjatë dy ditëve ideuan nga një zgjidhje për rritjen e pjesëmarrjes së grave në diskursin publik përmes metodologjisë së mendimit dizajnues (design thinking).

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

“C*kli m*nstrual”

“C*kli m*nstrual”

Aq shumë eufemizma. “Të kuqet”, “ato”, “tezet”. Më lehtë të vjen kur i mbështjellë pecetat higjienike me qese rrugës...

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI