Build Skills with our trainings

Sign up now!

Ligjëratë për vizualizimin e të dhënave

Pri 30, 2019

Në KosovaLive e kishim të ftuar Endrit Pllashnikun nga Kosovo Data, për të folur për analizimin e të dhënave përmes modelimit statisikor dhe vizualizimit.

Qëllimi i këtij prezantimi ishte që të mësojmë gazetarët e rinj dhe të reja për metodat se si mund të vizualizojmë informata në mënyrë efektive për të rritur bashkëveprimin me audiencen.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI