Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Edukimi Mediatik” me mësueset dhe edukatoret

Maj 28, 2019

Sipas Joyce Meyer, Mësueset/it mund të ndryshojnë jetëra, me një përzierje të mjaftueshme të shkumësit dhe sfidës.

Për këtë arsye ne jemi duke i pajisur mësueset/it me metedologji me të cilat ata/ato mund t’i sfidojnë nxënësit për të identifikuar, menaxhuar, raportuar dhe eliminuar lajmet e rreme. Me metodologjinë e krijuar, edukatoret do të mund t’u ndihmojnë nxënësve të tyre të mbrojnë vetëveten nga lajmet e rreme dhe ndikimi i tyre, duke vlerësuar korrektësinë, mënyrën e raportimit dhe vlefshmërine e fakteve.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

“C*kli m*nstrual”

“C*kli m*nstrual”

Aq shumë eufemizma. “Të kuqet”, “ato”, “tezet”. Më lehtë të vjen kur i mbështjellë pecetat higjienike me qese rrugës...

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI