Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Womedia” – Takimi i pjesëmarrëseve të muajit korrik

Kor 12, 2019

Dhjetë vajza dhe gra të reja nga rajone të ndryshme të Kosovës do të bëjnë punë praktike njëmujore në KosovaLive, në kuadër të projektit Womedia. 

Ato mbajtën takimin ku diskutuan për detyrat të cilat do t’i kryejnë gjatë punës në projekt si dhe për temat që do t’i shqyrtojnë në artikujt dhe videot e tyre.

Projekti Womedia mbështetet nga projekti Enhancing Youth Employment- EYE Project i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim dhe implementohet nga KosovaLive.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

Pandemia kërcënoi dhe cungoi aktivitetet dhe jetën kulturore

Pandemia kërcënoi dhe cungoi aktivitetet dhe jetën kulturore

Ndonëse ka kaluar një vit e sa që kur Covid-19 zbarkoi në çdo cep të botës, gjendja momentale e pandemisë nuk është edhe aq stabile dhe shpresëdhënëse.  Pothuajse të gjitha sferat e jetës janë prekur nga kjo fatkeqësi, përfshirë këtu edhe sferën e organizimit dhe funksionimit të aktiviteteve kulturore. Një numër i madh i koncerteve, premierave, festivaleve, diskutimeve publike, punëtorive e shumë të tjera janë anuluar, duke lënë disa hapa prapa zhvillimin dhe progresin e jetës kulturore.

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI