Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Mediatnik” – Certifikimi

Sht 30, 2019

U certifikuan pjesëmarrësit e projektit “Mediatnik”. 

Dhjetë gazetarë të rinj, përgjatë 6 muajve, kanë shkruar secili nga një artikull hulumtues. Ata paraprakisht kanë ndjekur trajnime me gazetarë të njohur dhe me përvojë, për të mësuar se si duhet të bëjnë hulumtime të thella.

Projekt i financuar nga BE, i menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe i menaxhuar nga BIRN dhe AGK.

Për më shumë foto nga kjo ditë, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI