Build Skills with our trainings

Sign up now!

Punëtoria për dezinformimin lokal

Dhj 11, 2019

Me 9 dhe 10 dhjetor, KosovaLive në bashkëpunim me Albany Associates dhe Media Centar Sarajevo, organizojë punetorinë e dytë për identifikimin dhe demaskimin e dezinformimit. 

Kjo punëtori kishte për qëllim që t’i përgatis studentët e gazetarisë dhe gazetarët e rinjë që të familiarizohen me paisjet e fundit online, që mund të përdoren për eliminimin e burimeve të anshme dhe dezinformatave.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI