Build Skills with our trainings

Sign up now!

Gazetaria për verifikim: Përzgjedh burimet primare me kujdes

Kor 13, 2020

  1. Për t’u siguruar që informata jote është e saktë, sigurohu ta identifikosh burimin primar adekuat për intervistim, para se ta kontaktosh burimin, pyete veten:
  2. “A është ky personi përgjegjës?” “A mund t’i përgjigjet pyetjeve?” A është i kualifikuar mjaftueshëm për të dhënë përgjigjen, që do ta qartësojë situatën? A mund të ketë i intervistuari ndonjë anshmëri që duhet ta kem parasysh për artikullin, videon, audio-n që po e punoj?

Gazetaria për verifikimin e informatave mbështetet nga Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur – KFOS dhe është punuar nga KosovaLive

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI