Build Skills with our trainings

Sign up now!

CircMedia: Punëtoria “Systems Thinking”

Maj 24, 2018

Shumë energji pozitive në punëtorinë “Systems Thinking” ku mbi njëzet të rinj nga e gjithë Kosova mësuan për Ekonominë Qarkore. 

Në kuadër të punëtorisë, pjesëmarrësit lexuan dhe analizuan raste të studimit të qyteteve si Venlo dhe Amsterdam që janë prijës të kësaj ekonomie, u frymëzuan nga shikimi i dokumentarëve të shkurtër që tregojnë për inovacionet e fundit në këtë fushë dhe punuan në ekipe në ideimin dhe prezantimin e zgjidhjeve që mund ta stimulojnë ekonominë qarkore në Prishtinë, duke luftuar ndotësit dhe duke e mbrojtur ambientin. 

Punëtoria u udhëhoq nga Annea Hapçiu, këshilltare për inovacion dhe ndërmarrësi në KosovaLive.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

“C*kli m*nstrual”

“C*kli m*nstrual”

Aq shumë eufemizma. “Të kuqet”, “ato”, “tezet”. Më lehtë të vjen kur i mbështjellë pecetat higjienike me qese rrugës...

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI