Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Mediatnik” – Thirrje për aplikim

Mar 15, 2019

KosovaLive është në kërkim të 10 studentëve të gazetarisë (5 djem dhe 5 vajza) për të ndjekur trajnimin për hulumtime të thella. Pas trajnimit, gjatë periudhës pesë-mujore të zhvillimit profesional në KosovaLive në kuadër të projektit, ata do të kryejnë hulumtime të thella me temë lirinë e shprehjes në media.

Projekti Mediatnik ka për qëllim përgatitjen e studentëve të gazetarisë për punimin e hulumtimeve të thella dhe rritjen e bashkëpunimit të mediave shqiptare me mediat serbe në veri të Kosovës.

Tekstet dhe videot e prodhuara në kuadër të këtij projekti do të jenë të fokusuara në lirinë e shprehjes në media.

Te gjthë studentët e gazetarisë mund të aplikojnë për zhvillimin profesional pesë-mujor duke bërë hulumtime në kuadër të projektit.

Projekti implementohet nga KosovaLive.


Për më shumë informata lexoni thirrjen:
https://bit.ly/2Japv1w

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI