Build Skills with our trainings

Sign up now!

Vizualizimi i të Dhënave për Gazetarët

Maj 23, 2019

Gazetaret e reja ndoqën punëtorinë për krijimin e anketave, të databazave dhe vizualizimin e të dhënave nga programi Keshif. Nën udhëheqjen e Behar Xharra, bashkëthemelues dhe shef i sistemit operativ në Keshif, ato mësuan për “Small” dhe “Big Data” dhe rëndësinë e përdorimit të të dhënave në mënyrë efektive për të demonstruar informata në mënyrë efektive për lexuesit. 

Behari ka udhëhequr programe inovative për zhvillim, poltikë, sektorin privat dhe publik në më shumë se 10 shtete të botës. Ai gjithashtu është një nga themeluesit e organizatës Germin.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI