Build Skills with our trainings

Sign up now!

Gjenerata e 11-të e studentëve të Universitetit të Majamit në KosovaLive

Maj 31, 2019

Kelmend Hapciu, themelues dhe drejtor ekzekutiv i KosovaLive mirëpriti gjeneratën e 11-të të dhjetë studentëve të Universitetit të Majamit në Kosovë.

Gjatë 11 viteve nga fillimi i këtij programi në 2008, mbi 100 student/e nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë studiuar, kanë hulumtuar dhe kanë përfunduar praktikën në KosovaLive.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI