Build Skills with our trainings

Sign up now!

Ligjëratë nga profesori amerikan Richard Campbell

Qer 6, 2019

Richard Campbell, shkrimtar, producent, edukator dhe anëtar themelues i programit të shkëmbimit dhe zhvillimit profesional për studentë në kuadër të marrëveshjes së KosovaLive dhe Miami University mbajti një prezantim në KosovaLive. 

Ai foli për krizën në gazetari dhe hartoi paralele që mund të tërhiqen ndërmjet situatës në SHBA dhe Kosovë. Në ngjarje morën pjesë gazetarë, studentë dhe liderë të shoqërisë civile në Kosovë. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI