Build Skills with our trainings

Sign up now!

“iEngage & iWrite” – Trajnim për sigurinë kibernetike në Kosovë

Qer 3, 2019

Robert Shala, drejtor ekzekutiv i Sentry, mbajti një prezantim për sigurinë kibernetike dhe mënyrat e mbrojtjes, si dhe ndau shembuj se çfarë është duke ndodhur në fushën e sigurisë kibernetike në Kosovë dhe në botë. Një ekip prej vajzave dhe grave të reja do të punojnë në raportimin mbi temën e sigurisë kibernetike në Kosovë.

Ky aktivitet u mbajt në kuadër të programit iEngage & iWrite të financuar nga USAID, të mbështetur nga Internews dhe FHI360, dhe të implementuar nga KosovaLive. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI