Build Skills with our trainings

Sign up now!

“CircMedia” – Punëtoria e Mendimit Dizajnues

Qer 25, 2019

A keni menduar ndonjëherë se si mund të krijojmë produkte mediale që nuk janë të dëmshme për ambientin? 

Këta 20 djem e vajza nga e gjithë Kosova, punuan në katër ekipe për të ideuar produkte mediale të cilat nuk do ta dëmtonin ambientin, por me gjasë se do ta ndihmonin të lulëzojë. Ata shikuan mënyra se si do të mund t’i bënin llaptopët të shpenzojnë më pak energji, të krijonin kamera profesionale që përdorin energji solare, t’i zvogëlonin paketimet e nevojshme për projektorët dhe të krijonin një bilboard “botanik”.

Projekti Circmedia financohet nga Komisioni Evropian, mbështetet nga Env.net dhe ATRC, dhe implementohet nga KosovaLive.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI