Build Skills with our trainings

Sign up now!

Trajnim “Edukimi Medial”

Kor 5, 2019

Në KosovaLive është mbajtur trajnimi “Edukimi Medial” me nxënës të klasave të 9ta, 10ta, 11ta dhe 12ta. 

Gjatë këtij trajnimi, nxënësit mësuan se si t’i dallojnë lajmet e rreme, për llojet e tyre, cilat janë rreziqet e shkaktuara nga lajmet e rreme dhe disa mënyra se si ta mbrojnë veten dhe të tjerët që të mos bien pre e tyre.

Përveç ndjekjes së trajnimit, ata bënë edhe një kuiz interaktiv, ku u angazhuan të gjithë për të ndarë njohuritë e fituara dhe mendimet kritike.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI