Build Skills with our trainings

Sign up now!

Trajnimi i dytë me pjesëmarrëset e projektit “Womedia”

Gus 14, 2019

Në këtë trajnim, Annea Hapciu, këshilltare për inovacion në KosovaLive, u mësoi disa mënyra se si mund të shkruajnë artikuj korrektë dhe profesionalë. Gjithashtu, Renea Begolli, video-producente në KosovaLive, u mësoi përdorimin e kamerës dhe disa mënyra se si mund të xhirojnë pamje sa më atraktive për videot e tyre.

Projekti Womedia mbështetet nga projekti Enhancing Youth Employment- EYE Project i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim dhe implementohet nga KosovaLive.

Për më shumë foto, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI