Build Skills with our trainings

Sign up now!

Design Thinking – punetori

Sht 8, 2019

Si mund të informohemi më mirë për nevojat dhe dëshirat e njerëzve? Si mund të krijojmë produkte dhe shërbime që janë të realizueshme, të zbatueshme dhe të dëshirueshme? 

Përmes punëtorive tona të mendimit dizajnues, ne jemi duke e ndihmuar sektorin privat për të trajtuar çështje të rëndësishme shoqërore. 

Për më shumë foto, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

“C*kli m*nstrual”

“C*kli m*nstrual”

Aq shumë eufemizma. “Të kuqet”, “ato”, “tezet”. Më lehtë të vjen kur i mbështjellë pecetat higjienike me qese rrugës...

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI