Build Skills with our trainings

Sign up now!

CircMedia: Punëtoria e dytë “Systems Thinking”

Gus 23, 2019

Të rinjtë nga e gjithë Kosova iu bashkuan punëtorisë CircMedia: Systems Thinking për të mësuar për ekonominë qarkore.

U kënaqëm duke mësuar nga përvojat e qyteteve e shteteve të tjera, të cilat janë duke përdorur inovacionet e fundit për të nxitur zhvillimin e “ekonomisë së huazimit” dhe duke kontribuar në krijimin e një ekonomie qarkore në afatgjatë.

Së bashku ideuam zgjidhje që mund të ndihmojnë në krijimin e ekonomisë qarkore në Prishtinë, Mitrovicë dhe Obiliq.

Për më shumë foto, KLIKO KËTU!

Ky aktivitet financohet nga European Union Kosovo, dhe mbështetet nga #env.net dhe Advocacy Training and Resource Center – ATRC

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI