Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Internship & Mentorship Program” trajnimi II

Nën 1, 2019

Është mbajtur trajnimi i dytë në kuadër të programit “Internship & Mentorship” në KosovaLive. Ky trajnim është mbajtur për tre ditë me rradhë, ku pjesëmarrëset u mësuan si të bëjnë postproduksionin (video editimin).

Ato i praktikuan mësimet e marra duke i edituar videot e xhiruara në trajnimin e parë. Ato tashmë janë të gatshme që t’i editojnë videot e tyre.

Ky program mbështetet nga Foreign Common Wealth Office (FCO), Albany Associates, dhe Media Centar Sarajevo.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI