Build Skills with our trainings

Sign up now!

“iEngage & iWrite II” – Dita I

Nën 5, 2019

Pas suksesit të madh që ka treguar programi “iEngage & iWrite”, tani është rikthyer përsëri.

Është mbajtur dita e parë e trajnimit për programin “iEngage & iWrite” në KosovaLive. Aplikantët e përzgjedhur ndoqën trajnimin mbi Edukimin Medial për lajmet e rreme, si dhe për identifikimin e temës dhe burimeve. 

Ky program mbështetet nga programi BMAP i USAID, i menaxhuar nga Internews, FHI360 dhe implementuar nga KosovaLive.

Për më shumë fotografi nga kjo ditë, KLIKO KËTU!

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI