Build Skills with our trainings

Sign up now!

“Jointly Combating Fake News”

Pri 19, 2019

Dhjetëra pjesëmarrës nga mediat minoritare në Kosovë u mblodhën në KosovaLive për mbledhjen e tyre të rregullt në kuadër të projektit “Jointly Combating Fake News”, të mbështetur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë. KosovaLive është duke trajnuar dhe duke përgatitur 10 media lokale – 5 serbe, 2 boshnjake, 1 turke, 1 gorane dhe 1 rome – në identifikimin, në dekonstruktimin dhe në luftimin e dezinformimit dhe lajmeve të rrejshme.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI