Build Skills with our trainings

Sign up now!

“iEngage & iWrite” – Trajnim për sigurinë ekonomike të Kosovës

Qer 3, 2019

Gjatë muajit qershor, një ekip i vajzave pjesëmarrëse të programit iEngage&iWrite do të punojnë në krijimin e një artikulli dhe të një videoje për Sigurinë Ekonomike të Kosovës dhe varësinë e saj për përkrahje ekonomike nga shtetet e tjera. Nora Jusufi, nga Instituti GAP, prezantoi përpara vajzave pjesëmarrëse të programit dhe shpjegoi situatën ekonomike të Kosovës, indikatorët ekonomikë, ndarjen gjinore ekonomike dhe i njoftoi vajzat se ku mund të kenë qasje në burimet primare dhe në ato sekondare për raportim korrekt. 

Projekti iEngage&iWrite financohet nga USAID, mbështetet nga Internews, FHI360 dhe implementohet nga KosovaLive. 

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI