Build Skills with our trainings

Sign up now!

Mbrohu nga Covid-19: Siguria psikologjike për gazetarët

Qer 8, 2020

Gavin Ress: Kujdesi psikologjik për gazetarët.

Adresoje ndikimin fizik të stresit.

Bëj pushime të shpeshta.

Relakso muskujt e ngushtë.

Përdor ushtrime të thella të frymëmarrjes.

Kufizo dozën tënde të lajmeve.

Mbajë lajmet e ekspozuara brenda në kuti.

Për të mbajtur një sens kontrolli:

Planifiko punën tënde ndryshe.

Bëj punën më të vështirë, kur je më i/e freskët.

Ndrysho gjërat, bëhu realist për nivelet e përqendrimit.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

Konkursi i gazetarëve të rinj

Konkursi i gazetarëve të rinj

Projekti ‘Media for All’ është duke u zbatuar në Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni e Veriut...

BARAZI

Konkursi i gazetarëve të rinj

Konkursi i gazetarëve të rinj

Projekti ‘Media for All’ është duke u zbatuar në Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni e Veriut...