Build Skills with our trainings

Sign up now!

Gazetaria për verifikim: Si të verifikosh vërtetësinë e artikullit/raportit që dëshiron ta citosh?

Gus 24, 2020

  1. A është publikuar nga ndonjë Institut/OJQ/Kompani që njihet për kredibilitet dhe paanshmëri?
  2. A spjegohet qartë metodologjia që është përdorë për nxjerrjen e përfundimeve të përmendura në raport?
  3. Hulumto kualifikimet e personave që kanë punuar në artikull/raport (a janë ekspertë të fushës, njohës të kualifikuar për të kontribuara në atë artikull/raport.)

Gazetaria për verifikimin e informatave mbështetet nga Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur – KFOS dhe është punuar nga KosovaLive.

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI