Build Skills with our trainings

Sign up now!

Realizimi i intervistave të ndjeshme në kohën e COVID-19

Gus 29, 2020

Gavin Rees, drejtor (Qendra Dart, Evropë)

Para intertervistës:

 • Bëj një vlerësim të rrezikut nga Covid-19.
 • Planifiko më shumë kohë se sa mendon
 • Ji i vetëdijshëm/me për traumat, bëj kërkime specifike
 • Ku do të ndjeheshe i/e sigurt?

Gjatë intervistës në distancë:

 • Merr parasysh sfidat teknike
 • Ndërto marrëdhënie virtuale me të intervistuarin/ën
 • Përdor falenderime/mirënjohje ndaj të intervistuarit/ës
 • Rikontrollo lejet për publikim

Pas intervistës:

 • Mendo përtej detajeve më të këqija
 • Shmang premtimet e pamundura
 • Kontrollo gabimet
 • Gjithmonë përditësoje intervistën

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

EDUKIM

BARAZI