Build Skills with our trainings

Sign up now!

Daka kërcënohet nga partitë politike

Jan 21, 2021

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka, në konferencën për media e mbajtur sot ka thënë se ka pranuar kërcënime nga partitë politike.

“Nuk do të kisha dashur asnjëherë që ta mbaja këtë konferencë, mirëpo unë jam këtu sepse ndihem e obliguar që qytetarët e Kosovës t’i siguroj se KQZ-ja është duke punuar maksimalisht që t’i kryejë detyrat e veta dhe akuzat e partive politike në KQZ janë ndërhyrje e drejtpërdrejtë ndaj pavarësisë së institucionit. Kërcënimet ndaj meje dhe familjes time janë të paprecedenta.

Të gjithë kandidatëve do t’ua them vetëm dy fjalë: është ligji dhe aktgjykimi që ua pamundëson kandidimin dhe jo unë. Unë nuk e kam shkruar as Nenin 29 të këtij ligji që pamundëson kandidimin e një personi që është shpallur fajtor. Çdo person që mendon se po i bëhet e padrejtë, do të mundë të ankohet në institucionet përgjegjëse”, ka thënë Daka

PUBLIKIME

LAJME

THELLESISHT

DIALOG

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II

Pesë aplikantë që paraqitën një aplikacion për “Grantet e Prodhimit të Përmbajtjes II”, Tv Tema, Internews, RTV Puls, Radio Gorazdevac dhe Besnik Krasniqi do të marrin mbështetje.

BARAZI

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë së ajrit në hapësira të brendshme dhe të jashtme.

EDUKIM